Danterrifik II. (Toku Soft, 2020, 48K)
Danterrifik II. (Toku Soft, 2020, 48K)
Ajaj, megjelent a II. rész.....
- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
Re: Danterrifik II. (Toku Soft, 2020, 48K)
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
Én csak úgy blindre megvettem, hát így jártam 

10-féle ember van, aki érti a bináris aritmetikát és aki nem.
Üdv,
Ajaj, eddig nem volt nagy baj, alig 115 mentés a 14. pályáig, de itt sajnos nagyon egy bug látszik. Ezt az ugrást nem tudom megcsinálni akárhányszor is próbálom, mert túl magas és mindig a jégcsapban köt ki. Ezernyi módon próbáltam, hát lehet, hogy eddig tartott a "szórakozás".
Ha bebizonyosodik, akkor garanciában javítják vagy Zimi, visszakérheted a pénzed
Pgyuri
Ajaj, eddig nem volt nagy baj, alig 115 mentés a 14. pályáig, de itt sajnos nagyon egy bug látszik. Ezt az ugrást nem tudom megcsinálni akárhányszor is próbálom, mert túl magas és mindig a jégcsapban köt ki. Ezernyi módon próbáltam, hát lehet, hogy eddig tartott a "szórakozás".
Ha bebizonyosodik, akkor garanciában javítják vagy Zimi, visszakérheted a pénzed

Pgyuri
PGyuri, te aztán beletetted az időt
Még nem volt érkezésem kipróbálni sem, lehet, hogy jobban járok, ha neki sem látok 

10-féle ember van, aki érti a bináris aritmetikát és aki nem.
Üdv,
Már ki is javítottam a BUG-ot ... a $C6A5 címre menjen $00 és a pálya teljesíthető.
Valószínűleg a tervezők nem kínlódták végig minden pályájuk oda-vissza.
Pgyuri
Már ki is javítottam a BUG-ot ... a $C6A5 címre menjen $00 és a pálya teljesíthető.
Valószínűleg a tervezők nem kínlódták végig minden pályájuk oda-vissza.
Pgyuri
Ehh, ezt a sértést ... kétségbe vonták, hogy valóban BUG van-e benne ... pedig tudhatnák, hogy alaposan utána szoktam járni a dolgoknak, mielőtt szólok. Szerző már készíti a javított változatot...
Pgyuri
Pgyuri
Kiadták az 1.1-et ... sokat nem ér, mert akkor elölről kellene kezdenem, ahhoz meg nincs kedvem ... meg amúgy is hamarabb megkeresem magam a POKE-ot.
Kapnak majd egy éles hangú kritikát, de előbb befejezem, hogy nem mondhassák, nem is láttam az egészet.
Pgyuri
Kapnak majd egy éles hangú kritikát, de előbb befejezem, hogy nem mondhassák, nem is láttam az egészet.
Pgyuri
Üdv,
Végeztem vele, végül is szó szerint. Láttam, mi a vége, kikínlódtam addig még néhány pályát a BUG után. Részleteket összefoglalnám, de szerintem 1 karaktert se ér ez a játéknak nem nevezhető valami. Reklamálni nincs jogom, hiszen úgy ajánlotta magát, mint a poklok pokla, tehát csak az játsszon, izé valamizéljen vele (a játék és játszani szó használata nem megfelelő, lenne rá 4 betűs magyar szó, de ilyet nem írunk le), aki ezt vállalja.
NJózsi barátom kérése indít meg egy kicsit, hogy mégiscsak írjak valamit legalább a POKE körülményeiről. Majd meglátjuk. Tulajdonképpen motiválna is egy jó alapos és durva kritkát írni, hogy a programozója is érezze magát ott, ahova minket, JÁTÉKszeretőket próbált betolni.
Vicces, hogy egy röpke keresgélés után két POKE és a játék teljesen értékét veszti, de ez maradjon az üstben.
Pgyuri
Végeztem vele, végül is szó szerint. Láttam, mi a vége, kikínlódtam addig még néhány pályát a BUG után. Részleteket összefoglalnám, de szerintem 1 karaktert se ér ez a játéknak nem nevezhető valami. Reklamálni nincs jogom, hiszen úgy ajánlotta magát, mint a poklok pokla, tehát csak az játsszon, izé valamizéljen vele (a játék és játszani szó használata nem megfelelő, lenne rá 4 betűs magyar szó, de ilyet nem írunk le), aki ezt vállalja.
NJózsi barátom kérése indít meg egy kicsit, hogy mégiscsak írjak valamit legalább a POKE körülményeiről. Majd meglátjuk. Tulajdonképpen motiválna is egy jó alapos és durva kritkát írni, hogy a programozója is érezze magát ott, ahova minket, JÁTÉKszeretőket próbált betolni.
Vicces, hogy egy röpke keresgélés után két POKE és a játék teljesen értékét veszti, de ez maradjon az üstben.
Pgyuri
Ha valaha az életben játékot írok, akkor féltve fogom őrizni és dugdosni, nehogy Pgyuri kezei közé kerüljön!
És az életek számát, az időt, a pénzt és hasonlókat mindenképpen egy olyan, többszörös függvényhalmaz fogja állítani, ami keresztül-kasul lépked a memóriában ide-oda, és úgy csökkenti az értékeket, hogy egy megfelelő helyre mutat a ROM-ban!
Üdv:
Kapitány

Üdv:
Kapitány