2017. 22. heti zsákbakazetta: Apollo 2

Spectrum játékkazetta nyereményjáték...
Avatar
Zozosoft
Speccyalista
Hozzászólások: 805
Csatlakozott: 2012.01.06. 13:03
Kapcsolat:

Re: 2017. 22. heti zsákbakazetta: Apollo 2

Hozzászólás Szerző: Zozosoft »

Pedig elég egyszerű: elsőként balra/fel irányba kell forgatni a leszálló egységet, majd bekapcsolni a hajtóművet. Így elkezdhetjük csökkenteni a hatalmas felszín feletti sebességet, miközben tartjuk a magasságot is. Ahogy csökken a sebesség, szakaszosan üzemeltessük a hajtóművet, hogy lehetőleg egy leszállásra alkalmas hely felett csökkenjen alkalmas szintre a sebesség (10 alatt engedi, persze az ideális a 0). Persze bonyolítja a dolgot a süllyedés, ami miatt szintén be kell kapcsolni a hajtóművet, ami aztán belerondít a vízszintes sebességgel kapcsolatos elképzelésünkbe.
Ha jó helyen vagyunk, és elég alacsony a sebesség, akkor fordítsuk egyenesbe az egységet és mehet a süllyedés. Amikor már közeledünk a felszínhez akkor kinagyítva jelenik meg a helyszín.
Nem szabad túl erősen becsapódni, szintén a hajtómű szakaszos használatával kontrolláljuk a süllyedés sebességét, hogy még a zöld zónában maradjon.
Nagy valószínűséggel nem sikerül eltalálni a 0 sebességet pont a megfelelő helyen, így leszállás közben vesszük észre, hogy vészesen közeledünk a sziklákhoz. Ilyenkor megfelelő irányba kicsit elfordítani a hajót, és kis gázadással korrigálni a dolgot.

A legnagyobb leszállóhelyek 1x szorzóval bírnak, kisebbek 10x, a legkisebbek 20x
Válasz küldése

Vissza: “Zsákbakazetta”