2017. 16. heti zsákbakazetta: Booty
- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
2017. 16. heti zsákbakazetta: Booty
Ma ez akadt a kezembe, talán ez nem olyan rossz, mindenesetre ismerős darab...
Az újak kedvéért:
Van pár tonnányi kazettám a garázsban ezért úgy döntöttem, hogy útjára indítok ezt a kis játékot. Hetente belenyúlok egy nagy szatyorba és kiveszek egy Spectrum játékkazettát. Ezt itt közzéteszem és aki a legtöbb pontot tudja prezentálni, megnyerte a kazit.
Most azt gondolom, hogy elég egy screenshot-ot beküldeni, nem hinném, hogy itt bárki is photoshoppal próbálkozna.
Elvben hetente, vasárnap éjfélig kell beküldeni a high score-okat, de legkésőbb a következő játék beküldéséig.
Az első három helyezett kap pontot: 3, 2, 1
A szabály egyébként evolúcióval fejlődik, az is nyugodtan játsszon, aki nem szeretné a kazettát, mert Speccyalista pont jár a győzelemért, a kazetta ilyenkor azé lesz, aki a rangsorban a következő és persze igényli, és így tovább.
Megfontolva Pgyuri azon szabálymódosítási indítványát, miszerint minden résztvevő kapjon pontot, az első 10 résztvevő kap 1 pontot.
http://www.worldofspectrum.org/infoseek ... id=0000633
Az újak kedvéért:
Van pár tonnányi kazettám a garázsban ezért úgy döntöttem, hogy útjára indítok ezt a kis játékot. Hetente belenyúlok egy nagy szatyorba és kiveszek egy Spectrum játékkazettát. Ezt itt közzéteszem és aki a legtöbb pontot tudja prezentálni, megnyerte a kazit.
Most azt gondolom, hogy elég egy screenshot-ot beküldeni, nem hinném, hogy itt bárki is photoshoppal próbálkozna.
Elvben hetente, vasárnap éjfélig kell beküldeni a high score-okat, de legkésőbb a következő játék beküldéséig.
Az első három helyezett kap pontot: 3, 2, 1
A szabály egyébként evolúcióval fejlődik, az is nyugodtan játsszon, aki nem szeretné a kazettát, mert Speccyalista pont jár a győzelemért, a kazetta ilyenkor azé lesz, aki a rangsorban a következő és persze igényli, és így tovább.
Megfontolva Pgyuri azon szabálymódosítási indítványát, miszerint minden résztvevő kapjon pontot, az első 10 résztvevő kap 1 pontot.
http://www.worldofspectrum.org/infoseek ... id=0000633
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
Re: 2017. 16. heti zsákbakazetta: Booty
Emlékszem, gyerekkoromban tetszett a csillogó tenger.
Azt is kedveltem ebben a játékban, hogy nem feltétlenül kellenek ultra gyors reflexek.
Érdemes többször mentést csinálni a score-ról, mert ha meghalunk rögvest visszakerülünk a menübe, anélkül, hogy menthetnénk a high score-unkat.

Érdemes többször mentést csinálni a score-ról, mert ha meghalunk rögvest visszakerülünk a menübe, anélkül, hogy menthetnénk a high score-unkat.
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
Az első körben mindjárt a 2. pályán sikerült végtelen ciklusba kergetni a programot, miután leestem, úgy maradtam és nem tudtam végleg elköltözni az örök vadászmezőkre, miközben a kalózkák rendületlenül masíroztak.
Na de újrakezdve már sikerült valamit produkálnom, még ha nem is olyan fergeteg.
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
Volt 18 is, de nem csináltam képet

- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
Ez ugyanez a program? Ez hol van benne? 

-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
Állítsd be az emulátorban a Currah MicroSpeechet, válassz vezérlést, indítsd a játékot, aztán pár másodperc múlva egy alternatív valóságban találod magadBali írta:Ez ugyanez a program? Ez hol van benne?

- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
Hogy mik vannak!
Állat csak, hogy lehet belőle kiszállni?

-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
Bizony, azt nem lehet!Bali írta:Hogy mik vannak!Állat csak, hogy lehet belőle kiszállni?
- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
Gondolom nem csak én vagyok az egyetlen, akinek ez lemaradt:
https://www.worldofspectrum.org/forums/ ... ion/24656/
Ismerős névre is felfigyelhettek.
https://www.worldofspectrum.org/forums/ ... ion/24656/
Ismerős névre is felfigyelhettek.
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
Üdv,
Ejj, M/ZX barátom...20 halat ki lehet fogni, utána elindul a rendes játék, tehát ki lehet lépni belőle. Ha elfogyna a levegőd, irány a két hajó közt a felszínre és mehet tovább.
Tovább meg nem érdemes vele játszani. Itt nehéz lesz pontra játszani, kincsre meg kár.
Pgyuri
Ejj, M/ZX barátom...20 halat ki lehet fogni, utána elindul a rendes játék, tehát ki lehet lépni belőle. Ha elfogyna a levegőd, irány a két hajó közt a felszínre és mehet tovább.
Tovább meg nem érdemes vele játszani. Itt nehéz lesz pontra játszani, kincsre meg kár.
Pgyuri