Ugyanakkor talán vannak ellenpéldák is, ez már sokkal igényesebbnek ígérkezik, bár ezt se igazán érzem Spectrumosnak. Én vagyok csak debil?
Dungeonette
- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
Dungeonette
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
Re: Dungeonette
de most komolyan neked mitől lenne Spectrumos?
kevesebb sprite? kevesebb szín? pixelesebb?
azon agyalok mitől érezhetjük pár képből olyannak vagy sem.
kevesebb sprite? kevesebb szín? pixelesebb?
azon agyalok mitől érezhetjük pár képből olyannak vagy sem.
Nem spectrumos, mert nem Spectrum. Talán az Amigával egy időben megjelenve lett volna értelme a Nextnek is, de most?
Aki ilyen, meg hasonló játékokkal akar játszani, annak volt erre eddig is lehetősége, számtalan jobb hardverrel rendelkező gép jelent meg a Spectrum után. Mi sem azért regadtunk le a 48k-nál, mert nem láttunk még jobbat, talán csak újra, meg újra érezni akarjuk azt, amit harminc éve éreztünk, amit a Spectrummal foglalkozva érzünk.
A Next miért is számítana? Mert lehet rajta Spectrum játékokat is játszani? PC-n is lehet (még Next játékokat is)
Mindettől függetlenül hatalmas tiszteletem a fejlesztőké szimplán már azért is, mert foglalkoznak a Spectrummal. Az, hogy nem az én szájam íze szerint, az nem érdekes ilyen szempontból.
Aki ilyen, meg hasonló játékokkal akar játszani, annak volt erre eddig is lehetősége, számtalan jobb hardverrel rendelkező gép jelent meg a Spectrum után. Mi sem azért regadtunk le a 48k-nál, mert nem láttunk még jobbat, talán csak újra, meg újra érezni akarjuk azt, amit harminc éve éreztünk, amit a Spectrummal foglalkozva érzünk.
A Next miért is számítana? Mert lehet rajta Spectrum játékokat is játszani? PC-n is lehet (még Next játékokat is)
Mindettől függetlenül hatalmas tiszteletem a fejlesztőké szimplán már azért is, mert foglalkoznak a Spectrummal. Az, hogy nem az én szájam íze szerint, az nem érdekes ilyen szempontból.
- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
Ez attól Spectrumos, hogy ránéz az ember, és azt mondja Wizard's Lair