Sziasztok!
Nemrégiben megjelent egy új, Tritone névre hallgató beeper engine, amellyel olyan modulációk és effekt-szerű hangzások érhetők el, amiről eddig álmodni sem lehetett 48K-s Spectrum-on. Úgyhogy aki a múltkor elégedetlenkedett a 48K-s Speccy zenei képességein, az most különösen hegyezze a füleit:
http://chipmusic.org/mister+beep/music/ ... maid-1-bit
A felvétel eredeti ZX Spectrum-ról készült, semmilyen utómunkát nem végeztek rajta.
Hozzá a World of Spectrumos thread:
http://www.worldofspectrum.org/forums/s ... hp?t=33379
Üdv,
Edy
Beeper reloaded
- forumadmin
- Adminisztrátor
- forumadmin
- Adminisztrátor
Re: Beeper reloaded
Anyám, letettem a hajam... Ez a zene egy spekin... Óriási 
- Csory -

- Csory -
- forumadmin
- Adminisztrátor
Hát ez megint csak elképesztő!
Mi lett volna ha egy szerencsétlen DA átalakítót raktak volna a specybe? El se tudom képzeni...
DA esetén nem kellett volna a hangerő kódolással foglalkozni, úgy értem hogy az 1 bitból hangerőt kicsaljanak. Ez gondolom gyorsította volna a kódot.
Hm... bár ha jobban belegondolok ez mégse lett volna jó, hiszen akkor nem léteznének ezek a speciális, egyedi hangzású specy zenék!
endi
Mi lett volna ha egy szerencsétlen DA átalakítót raktak volna a specybe? El se tudom képzeni...

DA esetén nem kellett volna a hangerő kódolással foglalkozni, úgy értem hogy az 1 bitból hangerőt kicsaljanak. Ez gondolom gyorsította volna a kódot.
Hm... bár ha jobban belegondolok ez mégse lett volna jó, hiszen akkor nem léteznének ezek a speciális, egyedi hangzású specy zenék!

endi
- forumadmin
- Adminisztrátor
Ez a Mister Beep zseni! Komolyan!
Üdv, Cözi

Üdv, Cözi
- forumadmin
- Adminisztrátor
Sziasztok!
Szép tisztán szól. És tényleg van vmi hasonlóság a Savage-ben hallható zenék hangzásával.
Üdv: Dave
Szép tisztán szól. És tényleg van vmi hasonlóság a Savage-ben hallható zenék hangzásával.
Üdv: Dave