Szerintetek melyik a leghosszabb specy zene?
C64-en van egy játék aminek fél órás zenéje van, a Gordian Tomb.
Az AgentX2 zenéje pl. 4:57.
Most csak a klasszikus specy zenéket vegyük, mert nagyon sok demó zene van meg mostanában gyártott zenék, amelyek persze tök jók, csak nehéz lenne számba venni mindet.
endi
Nem állítom, hogy ismerek minden zenét, de nálam az első helyezést toronymagasan a magyar Chinese Juggler játék közben szóló zenéje kapja.
Élvezetes, egyedi hangzású, elég hosszú, változatos, többféle és abszolút nem idegesítő. Balázs Oszkár munkáját dícséri.
Betöltés után érdemes végigvárni a főrészt, utána a demo következik, ami még bemutat pár finomságot azoknak, akik nem szeretnének játszani vele. Zenében jártasak igazán meg is határozhatnák, mely hangszerhez hasonlít a hangja.
Nekem valamilyen tekerős dolog jut eszembe, de nem hiszem, hogy a tekerőlant jó lenne.
Kellemes még a Technician Ted játék közbeni zenéje is. Ezeknél a hosszra gondoltam elsődlegesen.
Ha pedig valaki sejtelmes hangzásra vágyik, akkor hangosítsa ki az EREDETI Spectrumját, töltse be a Painter nevű játékot és amikor elindítja a játékot, előtte egy nagyon érdekes, rejtelmes, távoli, mondhatni földöntúli hangzást fog hallani (a spray fújkálása és a játék elindítása között szólal meg ez a hang). Emulátor alatt annyira nem jön ki, bár valamelyest azért hallani.
A demo illetve menük alatt hallható zenéket azontúl, hogy kellemes hangzásúak, annyira nem tudom értékelni.
ui: elnézést az újonnan csatlakozott tagoktól, hogy még nem írtam köszöntésükre, de sajnos közbejött jópár dolog. Igyekszem...