Üdv,
Szintén nagyon szeretem ezt a játékot, tényleg van abban is valami, hogy a csendes játékmenet, a halk pittyenések jó összhangban vannak, talán épp ezért hozza vissza mindig a karácsonyi hangulatom. Főleg akkortájt játszottam vele minden évben (hasonlóan a Boulder Dash-hoz, annak is hóesés az eleje, csönd, pittyegés.... na ebben hasonlítanak is).
Ebben a játékban az ágy számomra teljesen megfoghatatlan. Most szobában építünk hóembert vagy ha kint, akkor miért nem a puha hóba esünk be ? Kicsit zavaros megoldás.
Aztán ott van a FOOD, vagyis kaja. Mi a fenéért kell állandóan zabáltatni szerencsétlen emberkénket ? Akkor már egy TIME is jobb lett volna, de talán a XMAS-O-METER még jobb. Fantáziátlan rész.
Abszolút érthetetlen, hogy mivel a játékmenet kicsit "lányos", így miért nem lehet például lány karakterrel is játszani ? Igazán befért volna oda még egy sprite-ocska.
Aztán lehetett volna még ajándékokat is gyűjteni a karácsonyfa alá - bár ez vitatható lehet a Based Upon "The Snowman" utalás miatt, de sokkal érdekesebb lett volna, ha sok pályán át változik a játékmenet.
Végül a leíráshoz:
A gázláng szó helyett a lángocska talán kellemesebb, mert így azonnal az jutott az eszembe, hogy jó sok helyen lyukas a gázcső

Meg szerintem nem igaz, hogy céltalanul járkálnának, mert ha teljesen véletlen lenne, akkor egy sarokban mozognának fel-le, de a későbbi pályákon alaposan bezárják az embert, ha pedig megállsz alul, akkor sokszor "lenéznek" hozzád
Összeségében attól függetlenül, hogy nagyon szeretem ezt a játékot, elnagyolt műnek tartom, amiből nem hozták ki, amit lehetett volna. Biztos közeledett a fránya karácsony

Játszani mindenesetre nagyon jó vele minden évben, újra és újra!
Pgyuri