N-Go klón alaplap
- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
Re: N-Go klón alaplap
Amúgy lehet "ideiglenes" plexi védőt is venni hozzá 12 euróért.
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
Váltottam levelet emberünkkel, december második felében lesz újra raktáron.Bali írta: ↑2020.11.25. 09:36 A linket persze jól lehagytam, bár most épp nincs raktáron.
Itt lehet megvásárolni
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
A billentyűzet hogy megy rá? Van egy J5-ös foglalat a képen, az lehet az egyik szára a fóliának, de a másikat nem látom.
Bocs, nem néztem meg a videót, ott mutatja a másik csatit is.
Elbújt azon a zsúfolt alaplapon.

- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
Na most van készleten éppen, hát rendeltem is magamnak egyet, táppal, tokkal, vonóval.
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
- Bali
- Alapító tag
- Kapcsolat:
December 22-én rendeltem és 30-án kaptam kézhez, karácsony nélkül ez 3 nappal rövidebb lehet. Végül is megbarátkoztunk, nehéz átlátni ezt a sok firmware-t, de a gép flottul működik, az élesztése se volt macerás, inkább a monitoromon kellett megtalálni egy beállítást, hogy ne bélyegnagyságú képet lássak.
Összebarátkozás alatt a NEXT környezetre gondoltam, az új NEXT videó módok annyira nem tudtak megfogni, de az tetszik, hogy könnyen használható, 128-as progikat vagy ZX81-es progikat is be tudok tölteni, anélkül, hogy átszerelnék mindent.
Mellékelem a számlát, ha valaki ilyesmiben gondolkozna, én rendeltem plexi lapokat és tápot is.
... és egy éjszakai felvétel, ahogy itt duruzsol az asztalomon:
Összebarátkozás alatt a NEXT környezetre gondoltam, az új NEXT videó módok annyira nem tudtak megfogni, de az tetszik, hogy könnyen használható, 128-as progikat vagy ZX81-es progikat is be tudok tölteni, anélkül, hogy átszerelnék mindent.
Mellékelem a számlát, ha valaki ilyesmiben gondolkozna, én rendeltem plexi lapokat és tápot is.
... és egy éjszakai felvétel, ahogy itt duruzsol az asztalomon:
-= Bali =-
(c) 1983-2017 Evil-Soft
(c) 1983-2017 Evil-Soft
Gratula!
Ezek szerint külső billentyűzettel használod?
Engem sem a grafikus módok fogtak meg a Nextben egyelőre, hanem a sok BASIC újdonság.A sprite-okat azért biztos kipróbálgatom majd, de hát még a jó öreg ZX Spectrumon sem volt elég időm kiélni magamat, szóval kellene még pár élet.
Ezek szerint külső billentyűzettel használod?
Engem sem a grafikus módok fogtak meg a Nextben egyelőre, hanem a sok BASIC újdonság.A sprite-okat azért biztos kipróbálgatom majd, de hát még a jó öreg ZX Spectrumon sem volt elég időm kiélni magamat, szóval kellene még pár élet.
10-féle ember van, aki érti a bináris aritmetikát és aki nem.