Jár hozzá ingyen egy kis ff videómonitor, amit még HA5AWS Gábortól kaptam. Van még hozzá pár kazetta is.
Ár: 15eFt vagy valami hasznos spectrumos dolog

Egy ikonnal szegényebbek lesznek a találkozók.Bali írta:A továbbiakban azonban már nem szeretném ezt a gépet se tárolni és cipelni sem
Árpi lemondott róla, így 2e-ért az idei találkozón átveheted. Amúgy szerintem Híradástechnika gyártmány, de megnézem még pontosan.zus írta:Sziasztok ! Ha "jumpismassive" kollégának csak a HT gép kell, akkor a kis fekete-fehér monitort külön is meg lehet venni ? Ha igen, akkor kéne pár infó róla: mi a típusa, mennyi pénzbe kerül, honnan lehetne elhozni, ilyesmi. Nagyon megköszönöm.
Nem változtak, működhet ua a dolog. Amúgy én csak arra gondoltam, hogy én már azt hittem, hogy megfeledkeztéla múltkor arról, hogy ott őrzöm a MUZIXokat.jumpismassive írta:Ha a paraméterek nem változtak, akkor küldöm, hozom, stb.
Árpi
Zus:Bali írta:Árpi lemondott róla, így 2e-ért az idei találkozón átveheted. Amúgy szerintem Híradástechnika gyártmány, de megnézem még pontosan.zus írta:Sziasztok ! Ha "jumpismassive" kollégának csak a HT gép kell, akkor a kis fekete-fehér monitort külön is meg lehet venni ? Ha igen, akkor kéne pár infó róla: mi a típusa, mennyi pénzbe kerül, honnan lehetne elhozni, ilyesmi. Nagyon megköszönöm.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég